top of page

EVENT: Save-the-date: Framtidens Elsystem 21 oktober

Nu laddar vi upp inför nya event för att informera om den spännande forskning och utveckling som pågår på elsystemområdet och sätta den i ett branschkontext!


21 oktober kl 9.00-16.00: Konferensen Framtidens Elsystem, Stockholm


I oktober arrangerar vi den andra upplagan av den uppskattade heldagskonferensen Framtidens Elsystem, där vi presenterar några av de mest spännande projekten i det svenska elsystemet – såväl kommersiella som akademiska.

Med Framtidens elsystem vill vi höja kunskapen i branschen genom att lyfta fram konkreta exempel på teknik och lösningar som bidrar till att framtidssäkra elsystemet. Det kommer bjudas på framtidsspaningar och inspirerande samtal om innovationskraft och framgångsrika samarbeten. Framtidens elsystem är också programkonferens för forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL som samlar Energimyndighetens insatser på elsystemområdet.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar på elnätsbolag, teknik- och tjänsteleverantör, forskningsinstitut, kommun, region, myndighet eller annan verksamhet med intresse av ett smartare elsystem.

Än så länge satsar vi på att ses live i oktober, men kommer självklart bevaka läget löpande. Spara datumet så länge och håll utkik efter mer information om programpunkter framöver!

Se videoinspelningar från tidigare SamspEL Arena under 2019, som bland annat arrangerades som del av Solforum (här) och tillsammans med CoordiNet-Forum (här).

Se även videoinspelningar från konferensen Framtidens Elsystem 2018 här och här.


SamspEL Arena och Framtidens Elsystem arrangeras av Power Circle på uppdrag av Energimyndigheten, för att sprida och nyttiggöra kunskapen inom forsknings- och innovationsprogrammet SamspEL.

댓글


bottom of page